Friday, February 12, 2010

.I-city.

Semalam aku ada exam. Punya la takut dari pagi sampai tak makan. Ni baru first time aku buat exam physical examination kat patient, so for sure la aku nervous giler. Tapi lepas jer habis exam tu petang semalam, aku bes giler..Rasa macam dah habis semua exam..Sedangkan ada lagi exam..huhu..

Anyway, apa yang besnya, malam semalam aku pi jalan jalan ngan kak aku and her boyfriend kat I-city. Apa yang best kat situ, semua ada dalam gambar. Tapi memang bes tangkap gambar kat sana, cuma aku lupa bawak tripod malam semalam. So, gambar agak susah nak tangkap. But still there is some nice pictures.
















0 comments: