Saturday, February 13, 2010

.Selamat Hari Jadi Kawan.

Lepas je habis bergambar kat I-city malam khamis hari tu, aku pun bercadang untuk beli kek untuk hari jadi kawan aku. Aku pun pergi la secret recipe, dalam pukul 11 lebih. Aku ingat secret recipe bukak sampai lewat malam, tapi sampai jer sana, tgk kerusi dah susun...Aku pun masuk and tanya bleh tak nak beli 1 slice kek..tapi dia cakap kedai dah tutup and system pun dah tutup..So, malam tu aku celebrate besday my fren without cake. But, we still have fun, and she like the gift i gave her..:)

The next day i bought indulgence for her. Happy Birthday Florence Linus..:)





0 comments: