Monday, May 24, 2010

.Titi Hayun.

So, aku pun dah habis exam and pulang ke rumah. Aku sampai rumah petang sabtu and keesokkan harinya aku pi berkelah dengan kawan kawan aku kat titi hayun..

Penatnya memang tak terkata la...Dah la baru sampai rumah lepas tu terus pi jalan jalan..

Walaupun penat, bes jugak la dapat spend time dengan kawan kawan..

So, ni ada some pictures..Tapi mostly close up pictures coz aku nak try lens baru aku. Memang memuaskan la..

Enjoy~


























































0 comments: