Sunday, June 6, 2010

.HDR.

Ok, kali ni aku try lagi satu teknik dalam photography. Aku dah pernah try sebelum ni and aku tak ingat aku ada post ke tak. By the way this is what we called HDR photo. HDR stand for High Dynamic Range.

Ok, aku tak study banyak sangat pasal HDR ni, aku tau buat jer. Basically aku shoot 3 same picture but with 3 different exposure (under exposure, normal exposure and over exposure). Then aku combine 3 gambar ni and result in 1 picture only..

HDR ni boleh jugak buat dengan guna 1 gambar je and using photoshop.

So, touch up sket gambar, and here's the result..:)


0 comments: