Sunday, June 6, 2010

.Night Trail.

So, ni baru first time aku tgkp gambar night trail.. Aku saja nak try dulu and tak sangka bleh dapat gambar yang menarik jugak la..

Ni aku main hentam jer letak kamera tepi jalan and guna shutter speed paling rendah. And untuk tangkap gambar ni aku guna shutter priority mode sebab ni kan baru first time nak try tangkap gambar mcm ni, so aku tak reti sangat nak set manual..

So, enjoy the picture..:)



Ni fisrt try tulis nama aku...langsung tak jadik

2nd try

3rd attempt

Finally, jadik jugak nama aku walaupun in reverse

0 comments: