Wednesday, June 16, 2010

.Tasik Melati.

Ok, ni new entry aku pasal tasik melati ni..setelah aku upgradekan kepad high quality jpeg..

Internet rumah aku gila slow, kalau nak upload balik memang kena bangun pagi2 buta la aku tiap2 hari..

So, aku amik inisiatif untuk lepak di kfc dan menggunakan kemudahan wifi free...:)

Memang berbaloi baloi la aku dok kat situ dari pukul 1 lebih sampai pukl 5 ptg..Rasa macam tak mau balik rumah..

So, enjoy these pictures...


























































0 comments: