Friday, July 2, 2010

.Kuala Perlis.

Ok, aku dah lama pergi kuala perlis untuk tgkp gambar, tp internet rumah aku memang la slow tahap pa tak tau..So, aku berkampung di kfc menghabiskan duit beli food so that I can use their wireless for free..
Tapi, apa aku kisah..haha..asalkan aku boleh upload semua gambar kat kuala perlis hari tu...Lagipun dah lama jugak aku tak update blog aku, sampai aku pun dah boring tgk gambar yang sama..
So, gambar kat kuala perlis ni memang amat bermakna buat aku sebab salah satu gambar yang aku post ni aku telah hantar ke canon camera (malaysia) kat dalam facebook..And aku telah terpilih menjadi salah seorang finalis for their competition for this month and the theme is "My Kampung"..
So, enjoy the pictures!!





































0 comments: