Monday, July 12, 2010

.Shah Alam.

So, minggu ni adalah minggu kedua aku start sem baru sebagai pelajar tahun 4. Hari ni permulaan yang tak berapa baik..Dengan pagi tadi kelam kabut..sampai kelas pun lambat..Pastu tido plak dalam kelas..(bajet tgk bola la, sedangkan awal gila kot tido)...

Tapi permulaan yang tak baik, diganti dengan peluang yang bagus..Hari ni aku habiskan 2nd part e and d kak aku..Aku curik sket slot partner aku..hehe..Thanks partner..(partner aku memang baik..tak penah marah aku, aku yang dok marah dia..huhu..sorry..)

Then petang plak, patient pedo aku tak bleh datang..huhu..kecewa lagi, ditambah dengan denture aku yang tak bleh bukak and stone melekat kat acrylic..bertambah tension aku!! Tapi Tuhan berikan jalan penyelesaian...Aku beruntung dapat senior yang selalu tolong, dan juga technician yang baik and selalu tolong aku..:)..terima kasih pada mereka..Akhirnya denture aku berjaya keluar..

So, hari ni aku habiskan sepetang di masjid shah alam tangkap gambar dengan classmate aku and dengan kak aku..

Sesungguhnya keindahan alam ciptaan Tuhan lebih menenangkan..:)






























0 comments: