Wednesday, July 21, 2010

.Tasik Sek 7.

So, hari ni kelas aku habis pukul 5 and ada chance la nak tangkap gambar...

Tak jauh, aku and kawan seperjuangan aku pergi 'berkelah' kat tasik sek 7...haha..orang lain sibuk jogging nak kuruskan badan, aku plak makan dengan selesanya..

Kononnya nak tgkp gambar sunset, tapi makan punya pasal, sunset pun dah tak der..haha...well, still ada nice view, cuma aku malas nak edit...penat sangat hari ni...ni pun aku baru mandi and basuh baju..

Assignment Dr Nana tak buat lagi...Kerja sekolah Dr hazmeer baru nak carik..*sigh*...semua nak kena tulis tangan..

tetiba, byk plak kerja tertangguh..denture tak issue lagi...removable appliance tak siap lagi, dah la cast patah..*sigh*..patient partial aku tak buat mmr lagi..patient ortho tak present lagi, perio entah apa cerita..patient rct tak review lagi..endo project tak siap lagi..community punya maintainance tak gerak2 lagi..huhu..

Aku perlu berusaha lagi keras..Jangan malas!!! Kesian patient...















0 comments: