Saturday, September 11, 2010

.Tahun Melawat UKM.

Akhirnya, semester ni aku jejak juga kaki ke UKM..Well, memang tiap tiap sema aku akan pergi UKM, tp kali ni lambat sket aku pergi sebab aku pun semakin busy..

Aku pergi hari jumaat time semua universiti dah cuti. Tapi nasib baik la kawan aku tak balik lagi. Kami pergi jalan - jalan kat KL and pergi uptown..Penat nak mampus, cari baju raya kawan aku..dari pukul 2 petang keluar, 5 pagi baru balik..memang penat..

Tapi nasib baik la jumpa jugak baju raya, kalau tak bertambah penat lagi la jawabnya. So, ada sket gambar kawan aku and boyfriend dia..both of them celebrate their birthday on 4th september and 5th september..

so, enjoy the pictures...

DPP_00011

DPP_00012

DPP_00013

DPP_00014

DPP_00015

DPP_00016

DPP_00017

DPP_00018

DPP_00019

DPP_00020

DPP_00021

DPP_00022

DPP_00023

DPP_00024

DPP_00025

DPP_00026

DPP_00027

DPP_00028

DPP_00029

DPP_00030

DPP_00031

DPP_00033

DPP_00035

DPP_00036

DPP_00037

DPP_00038

DPP_00039

DPP_00040

DPP_00041

DPP_00042

DPP_00043

DPP_00044

DPP_00045

DPP_00047

0 comments: