Friday, October 8, 2010

.Eid Fest Faculty Of Dentistry UiTM.

Assalamualaikum. Selama 2 minggu ni memang sangat sangat penat coz kelas 6 hari seminggu. So, hari ahad je yang dapat cuti. Tapi that's life, so I have to face it no matter what.

So, hari ni fakulti aku telah menganjurkan Jamuan Raya 2010. Jamuan kali ni memang sangat meriah coz Fakulti Pergigian UiTM sekarang dah ada semua lima batch! Dari first year sampai la 5th year. So, kiranya tahun ni lengkaplah fakulti ni..:)

Makanan memang tak payah cerita la, sedap gila and aku pun memang lapar nak mampos!! So, selama ni aku asyik bercerita pasal photography tapi kali ni aku nak cerita serba sedikit pasal orang di fakulti aku ni..

Tapi apa yang aku boleh concludekan dari Jamuan ni, everyone seem to have their own DSLR.. SLR nowadays is like ordinary digital camera when it was famous before..but what makes it different is how the owner use it...:)




_MG_1747
_MG_1750
_MG_1751
_MG_1753
_MG_1755
_MG_1757
_MG_1761
_MG_1762
_MG_1764
_MG_1765
_MG_1769
_MG_1771
_MG_1770
_MG_1772
_MG_1773
_MG_1774
_MG_1783
_MG_1797
_MG_1798
_MG_1804
_MG_1806
_MG_1808
_MG_1809
_MG_1811
_MG_1810
_MG_1812
_MG_1813
_MG_1814
_MG_1815
_MG_1816
_MG_1817
_MG_1818
_MG_1820
_MG_1821
_MG_1826
_MG_1827
_MG_1829
_MG_1831
_MG_1832
_MG_1837
_MG_1838
_MG_1839
_MG_1844
_MG_1843
_MG_1844
_MG_1845
_MG_1849
_MG_1850

0 comments: