Sunday, November 21, 2010

| What On My Desk |

Salam. So, basically i'm having my exam tomorrow and few days after that.

Dah lama tak update blog sebab tak banyak tangkap gambar sekarang. Event pun kurang, so aku pun dok saja la kat bilik..haha..tapi bukan aku mengabaikan photography cuma i need a rest..huhu..

Sekarang ni study week, tp aku stress pasal canon punya competition...haish! Hadiah memang menarik tapi timing tak menentu untuk aku hantar gambar..And I worried for coming monday until Wednesday coz i'm having exam and maybe i'm not be able to send my photo if they announce the future theme during my exam time. I will missed 3 theme if that happen...

So guys wish me luck for both the competition and my exam. (Seriously i have no feeling for this exam)

Satu lagi keresahan yang melanda diri aku adalah pasal accessory kamera aku. Aku dalam dilema sama ada nak beli bateri grip or nak beli ultra wide angle lens. Bateri grip murah and boleh buat aku shoot lama tanpa charge bateru tapi tak dak banyak sumbangan dalam penghasilan gambar.

Ultra wide angle lens mahal, tapi sangat memberi sumbangan dalam penghasilan gambar.

So, which one should i choose??

_MG_2742
_MG_2741
_MG_2740
_MG_2737
_MG_2734
_MG_2733
_MG_2732

3 comments:

Nia Ridzwan November 21, 2010 at 5:20 PM  

kak afiq,
nampak macam gambaq2 ni warna pink ja timbul kan?
camna buat? ngeee.

EpoLįƒ¦Kunang2 November 21, 2010 at 6:23 PM  

Nice weh. :)

pleased to be honourable November 21, 2010 at 8:06 PM  

epol: hehe..tq...:)
Nia: ni k.afiq guna lightroom...adjust hue, shadow and colour..