Sunday, December 5, 2010

| Throw things |

Assalamualaikum..

Ok, pernah tak korang rasa marah? For sure la pernah kan? Apa yang korang rasa? Mesti rasa macam nak baling semua barang yang ada depan mata kan...Tapi korang tak buat pun sebab korang sayang barang barang tu and maybe barang tu sangat berharga...haha..At last korang moody sorang sorang..

Well, post kali ni, aku letak gambar yang aku buat time aku boring. Bukan aku tengah marah, tapi saja nak try new things. So, aku and Kak aku pun try la menjayakan eksperimen aku ni..So, lain kali kalau korang nak balik barang, do it in creative way. It's fun!

Oh, untuk post kali ni, aku nak gitau sket pasal technical punya part, sebab ada orang request.
Well, untuk gambar kali ni, aku guna kit lens 18 - 55mm with nissin Di622 flash (with my new diffuser..hehe) Aku guna TV (time value mode) untuk gambar gambar aku kali ni..
ISO: 200 and 400
Shutter speed: 1/6 secs and 1/200 secs
Aperture: f/3.5, f/4.0, f/5.0

p/s: Sila abaikan latar belakang...

_MG_3207
_MG_3212
_MG_3214
_MG_3234
_MG_3236
_MG_3240
_MG_3242
_MG_3247
_MG_3249
_MG_3254
_MG_3255

0 comments: