Sunday, February 28, 2010

.snap 1.

Ni kira tak dak keja kat rumah..So, tgh boring boring tu aku pun snap la gambar yang aku rasa menarik. Aku tak tau apa nak cita pasal semua gambar ni, tapi aku nak tangkap sebanyak gambar yang mungkin, so aku boleh develop skill aku.

And kali ni aku telah bertemu dengan program baru iaitu adobe lightroom, yang sangat bes!!





















Friday, February 19, 2010

.Holiday.

Akhirnya, selepas bertungkus lumus jawab exam, aku dapat cuti gak akhirnya. Life without books and patient is so fun!!!

So, aku sampai rumah pagi tadi then kakak aku ajak pergi padang besar coz malam ni dia and sorang lg kawan aku dah nak balik shah alam. So, dengan mengantuk ni, aku pun pi la padang besar.Aku tak beli apa barang pun cuma beli tempat letak kunci..hehe..

Tak banyak gambar yang aku dapat tangkap coz BATERI HABIS!!!!! Arghhh...aku lupa nak cas..huhu..

Kawan kawan aku sangat kecewa, tapi aku lagi kecewa..huhu



























Wednesday, February 17, 2010

.Exam.

Hari ni aku dah start exam. Tapi jawab macam hampeh!!! Esok last paper aku. aku ada 2 paper jer pun tapi jangan ingat senang. Mau banyak gak nak kena study. Tgh boring boring study week tu sempat gak snap gambar sekor kucing yang dok ngacau depan bilik aku. Then hari ni ada plak orang bagi strawbery. Esok ada exam ker???

Haha...Yang aku tau esok aku nak balik!







Monday, February 15, 2010

.Girls Night Out.

Lepas jer balik dari kenduri kawin teacher aku, punya la penat...rasa macam nak tido jer, tp sebab terlampau penat, nak tido pun susah. Malam tu pulak aku and kawan kawan aku keluar makan ka luar coz aku dok sorang sorang kat rumah malam semala, So diorang la teman aku. Ingat nak pi makan jer, tapi lepas tu pegi jalan jalan tangkap gambar. Tapi tak banyak sangat gambar yang menarik.