Saturday, September 11, 2010

.Tahun Melawat UKM.

Akhirnya, semester ni aku jejak juga kaki ke UKM..Well, memang tiap tiap sema aku akan pergi UKM, tp kali ni lambat sket aku pergi sebab aku pun semakin busy..

Aku pergi hari jumaat time semua universiti dah cuti. Tapi nasib baik la kawan aku tak balik lagi. Kami pergi jalan - jalan kat KL and pergi uptown..Penat nak mampus, cari baju raya kawan aku..dari pukul 2 petang keluar, 5 pagi baru balik..memang penat..

Tapi nasib baik la jumpa jugak baju raya, kalau tak bertambah penat lagi la jawabnya. So, ada sket gambar kawan aku and boyfriend dia..both of them celebrate their birthday on 4th september and 5th september..

so, enjoy the pictures...

DPP_00011

DPP_00012

DPP_00013

DPP_00014

DPP_00015

DPP_00016

DPP_00017

DPP_00018

DPP_00019

DPP_00020

DPP_00021

DPP_00022

DPP_00023

DPP_00024

DPP_00025

DPP_00026

DPP_00027

DPP_00028

DPP_00029

DPP_00030

DPP_00031

DPP_00033

DPP_00035

DPP_00036

DPP_00037

DPP_00038

DPP_00039

DPP_00040

DPP_00041

DPP_00042

DPP_00043

DPP_00044

DPP_00045

DPP_00047

Thursday, September 2, 2010

.Snap 2.

Malam ni terasa nak amik gambar kat kolej aku pulak..Bukannya tak der kerja, tapi macam macam kerja nak kena buat..Cuma aku malas...Dengan mandarin punya test esok, sepatah haram tak baca lagi. Esok nak panggil patient untuk minor oral surgery tapi, tak habis baca lagi procedure. Esok nak pegi UKM tapi baju tak basuh lagi..Haish!!macam macam yang terjadi hari ni. At last aku buat apa yang aku suka, tangkap gambar..

Gambar ni aku amik disekitar kolej aku je..And obviously aku edit excessively some of the pictures..I know u all know just by seeing the picture..Aku saja nak try different colour tone..Nak tengok macam mana hasilnya. Aku suka colour yang more to 'lomo'..but sadly i'm having DSLR not a lomo camera. I decide to bought one, but maybe in the future..

So, enjoy the picture..

p/s: Terima kasih kepada senior aku - Kak syak and Kak yus kerana membenarkan gambar kasut diorang dipaparkan...:)

DPP_00011

DPP_00012

DPP_00014

DPP_00015

DPP_00016

DPP_00017

DPP_00018

DPP_00019

DPP_00020

DPP_00021